BIld DANIEL.jpg

Om oss

Lunds Akademiska Golfklubbs restaurang drivs sedan januari 2020 av Daniel Lundström och Diana Jurvanen. Verksamheten går under namnet Matstudio Kungsmarken och så här säger de om möjligheten att driva klubbens fina restaurang:

”Vi hoppas kunna förvalta den här fina platsen och vill ge våra gäster en naturlig gastronomisk mötespunkt där man kan spendera både lunch och fika. Men även middagar, fest och konferenser i en naturnära miljö med både staden och landet på nära håll. Vi vill dela med oss av vår passion för mat där bra och lokala råvaror, lagade från grunden, står i fokus.” 

Daniel har under flera år jobbat på några av Sveriges bästa krogar, bland annat som köksmästare på före detta Ambiance à Vindåkra utanför Malmö.

Diana började sin bana i branschen på Grand Hotel i Lund, men har också bland annat varit med och startat upp Clarion Malmö Live. Dessutom har hon tävlat i Kanal 5:s program Dessertmästarna.

De senaste åren har de båda jobbat tillsammans med restaurangen På Skissernas i Lund.

"Oavsett vad ni väljer att äta hos oss serverar vi lokala råvaror från våra bönder och odlare med hållbarhet i fokus vare sig det är fågel, fisk eller mittemellan"

// Daniel & Diana

BIld dIANA.jpg